DANAŠNJA PORUKA MEŠTANA LAŽNIM EKOLOZIMA: „Da nisu izbori, celo Užice da gori, vi se ne biste pojavili“

Novosti online

13. 05. 2024. u 15:28

LAŽNE ekologe koji su potegli čak iz Beograda do Užica sačekali su nezadovoljni građani.

ДАНАШЊА ПОРУКА МЕШТАНА ЛАЖНИМ ЕКОЛОЗИМА: „Да нису избори, цело Ужице да гори, ви се не бисте појавили“

Foto: SNS

Upravo tim rečima („Da nisu izbori, celo Užice da gori, vi se ne biste pojavili“) pozdravili su građani Užica i meštani iz okoline deponije Duboko lažne patriote, ekologe i manipulatore Milivojevića, Ćutu i Jovanovića, koji prekinuše kampanju u Beogradu i zbog hitnosti situacije požuriše u Užice, navodi se u saopštenju SNS.

- Hoćete li vi nešto uraditi za nas građane ili ćete svi samo pričati? - pitala je jedna Užičanka Radomira Lazovića, Aleksandra Jovanovića Ćutu i Srđana Milivojevića, posle njihovih spektakularih nastupa pred medijima ispred Gradske kuće u Užicu. I naravno, odgovor nije dobila, jer su se ugasile kamere.

Svoju nameru jasno su pokazali i na samoj deponiji, gde su ih dočekali meštani sa vrlo konkretnim pitanjima, na koja nisu imali odgovore osim pojačane nervoze, a onda niza najstrašnijih uvreda koje možete čuti na snimku.

Ćuta je optužio Aleksandra Vučića da je odgovoran za nastanak ove deponije, pa ga je potpuno neinformisanog meštanka ovbavestila da je lokacija za deponiju i sama deponija zaživela 2011. godine za vreme vladavine njegovih žutih koalicionih partnera.

Na ovo je Ćuta zaćutao, a njegova poseta je zapečaćena rečenicom jednog meštanina „Da nisu izbori, celo Užice da gori, vi se ne biste pojavili“.

Poručujemo lažnim ekolozima da smo na putu dugoročnog rešenja ovog problema uz veliku pomoć Vlade Republike Srbije. I da ih još jednom informišemo da je međunarodni tender za izvođača radova za proširenje i stabilizaciju tela deponije raspisan i da će uskoro krenuti radovi vredni 30 miliona evra.

I danas se pokazalo šta građani misle o vama, i oni veoma dobro znaju ko pravi, a ko rešava probleme.

Lažni ekologu, Ćuto, ti si se sad verovatno zapio u nekoj kafani, dok na samoj deponiji Duboko vredni radnici sa mehanizacijom privode kraju gašenje požara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice