ŠEŠELJ O SRAMNOJ SPAJIĆEVOJ NAJAVI: Crna Gora je banana država

Novosti online

11. 05. 2024. u 00:20

ZAMENIK predsednika SRS Aleksandar Šešelj izjavio je da je aktuelno rukovodstvo Crne Gore pokazalo da nema nikakvu autonomiju.

ШЕШЕЉ О СРАМНОЈ СПАЈИЋЕВОЈ НАЈАВИ: Црна Гора је банана држава

Foto: JutjubPrintskrin/Skupština Crne Gore

- Crna Gora je pokazala da je država bez nikakvog integriteta. Na šta se oni pozivaju i koja im je argumentacija da podržavaju ovu rezoluciju, to je zaista smešno i ono što bi se nazvalo banana državom u najboljem smislu te reči i opisuje zaista tu državu danas i njihovu vlast - kazao je Šešelj za Kurir TV.

Šešelj je rekao da ga  apsolutno ne iznenađuje to što je Milojko Spajić najavio da će Crna Gora glasati za rezoluciju o Srebrenici, imajući u vidu i političku stranku koju predstavlja Spajić i njihovu politiku.

- To je moglo da iznenadi samo nekog ko nije pratio dešavanja u Crnoj Gori. Jednostavno i ovaj kmetovski nastup koji je imao u Skupštini Crne Gore, to zaista nikoga ne iznenađuje, u pitanju je jedna duboko antisrpska stranka koja je nastavila ideološki put Mila Đukanovića i to je jednostavno danas politička scena u Crnoj Gori, što je veoma velika tragedija - smatra Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!