ŠAPIĆ U LAZAREVCU: U narednih 30 dana očekuje zavreštak igradnje Gradske pijace

Novosti online

10. 05. 2024. u 18:43

KANDIDAT za gradonačlenika Beograda Aleksandar Šapić je, tokom obraćanja u Lazarevcu, poručio je da je važno učiniti što više za rubne opštine i da tome svedoče njegove posete za vreme zvaničnog mandata.

ШАПИЋ У ЛАЗАРЕВЦУ: У наредних 30 дана очекује заврештак иградње Градске пијаце

Foto: Novosti

Napomenuo je da je tokom ove godine rekonstruisano pet škola u Lazarevcu, te da je pokušavao na sve moguće načine da učini što više za Lazarevac. Izgrađene su i balon hale, uređen je plato, a u planu je uređene prostora koji će povezati pešačke zone, dodao je on.

- U narednih 30 dana očekuje zavreštak igradnje Gradske pijace, koja je veoma značajna za vas... U planu su radovi ispred trga, i nadam se da smo konačno dobili izvođača koji će to da završi. Ono što je najvažnije je izgradnja vrtića u Stepovcu koji će obuhvatiti decu iz tri sela... Nisam ovo nabrajao da bih se hvali, samo želim da kažem da ako dobijem priliku da budem prvi među jednakima u Beogradu, želim reći da nećemo praviti razliku između onih koji žive u Beogradu i u malo udaljenijim krajevima - rekao je Šapić.

Napomenuo je i izgradnju nastrečnica na autobuskim stajalištima, te postavljanje info-tabli, te omogućavanje svega što imaju Beograđani u centralnim opštinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)