KURTIJU NE SMETA KOKAIN U LEPOSAVIĆU, A SMETA MU SRPSKA TROBOJKA: Skandalozno ponašanje lažne države

Novosti online

10. 05. 2024. u 12:23

I DOK se opština koristi kao narkomansko leglo, Kurtijevom režimu smeta isticanje srpske trobojke, pa tako lažni gradonačelnik u opštini Leposavić Ljuljzim Hetemi zabranjuje postavljanje srpske zastave.

КУРТИЈУ НЕ СМЕТА КОКАИН У ЛЕПОСАВИЋУ, А СМЕТА МУ СРПСКА ТРОБОЈКА: Скандалозно понашање лажне државе

Foto: Novosti

Kurtijev režim zloupotrebljava i sopstvene propise i zakone kada je potrebno nešto da uradi na štetu Srba.

Čak i takozvani ustav tzv. Kosova i zakoni propisuju da Srbi smeju da ističu svoja nacionalna obeležja, što znači i zastave.

Dok se opština koristi kao narkomansko leglo i na društvenim mrežama i portalima se objavljuju snimci na kojima se vidi konzumiranje kokaina u zgradi opštine Leposavić za vreme Hetemijevog mandata, Kurtijevom gradonačelniku očigledno ne smeta kokain, ali mu smetaju srpske zastave!

Na video-snimku koji je nastao u podrumu opštine Leposavić, koju je uzurpirao Kurti sa svojim lažnim gradonačelnikom, razgovetno se čuje Radoica Radomirović, u čijem društvu se vidi Dragan Aksentijević koji više puta šmrče kokain i jasno poručuje svom šefu da se drogiraju.

- Ja volim da sednemo ja, ti fejs tu fejs da uzmemo malo kokaina, malo da se opičimo, da se klepimo malo... - kaže Aksentijević, čime jasno signalizira da se i Radomirović drogira. Ovaj narkoman pohvalio se i da ga zajedničko drogiranje preporučuje i za višu funkciju u opštini.

BONUS VIDEO: NAPRAVILI OD OPŠTINE NARKOMANSKO LEGLO: Kurtijevi Srbi na čelu sa Radomirovićem šmrču kao ludi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (5)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)