NOVO ZASTRAŠIVANJE - SRBINU NA KiM BAČENA RUČNA BOMBA NA AUTOMOBIL Slavković: Ne očekujem ništa od policijske istrage (VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 04. 2024. u 15:29

STEVAN Slavković iz Gornjih Korminjana u opštini Kosovska Kamenica, na čiji je automobil u toku noći bačena ručna bomba, kaže da nema nikakva saznanja, niti bilo kakve indicije ko bi mogao da bude počinilac tog dela.

НОВО ЗАСТРАШИВАЊЕ - СРБИНУ НА КиМ БАЧЕНА РУЧНА БОМБА НА АУТОМОБИЛ Славковић: Не очекујем ништа од полицијске истраге (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Kosovo onlajn

Slavković navodi da nema neprijatelja i da ne može čak ni da posumnja na bilo koga.

- Nemam nikakva saznanja, niti bilo kakve indicije ko bi mogao to da bude. Nemam neprijatelja, ne znam ni na koga bih mogao da posumnjam - kazao je Slavković koji se pre nekoliko godina vratio na Kosovo iz Niša.

Kako kaže, u trenutku incidenta svojim drugim automobilom je bio kod prijatelja kada ga je supruga pozvala i rekla mu da je čula neku ekspolziju.

- Došao sam odmah kući za pet minuta, obišao sam automobil i video tragove gde je pretpostavljam ručna bomba bačena. Šteta je na automobilu, odnosno popucala su stakla i oštećena je limarija - kazao je.

Slavković ističe da bomba nije bila ispod kola kako se moglo pročitati danas u medijima, već da je bačena ručna bomba na automobil. 

Odmah je, kako priča, pozvao policiju koja je izvršila uviđaj.

- Ne očekujem ništa da će se desiti nakon istrage s obzirom da je ovo sedmi ili osmi put da se nešto ovako dešava u ovim krajevima i istrage nisu dale rezultate - kaže Slavković. 

Ističe da, s obzirom da se pre nekoliko godina vratio na Kosovo iz Niša gde se oženio i oformio porodicu, najmanje što bi voleo jeste da ovaj događaj ima bilo kakve veze sa etničkom pripadnošću.

BONUS VIDEO: Kurti poslao ROSU na sever Kosova i Metohije

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)