LJILJANA SMAJLOVIĆ: Miloš Jovanović je licemeran (VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2024. u 19:11

STVARNO je licemerno što je lideru NDSS Milošu Jovanoviću smetalo što su na pregovorima bili ambasadori, a ne smeta mu to što su mu politički partneri idu po Bundestagu, smatra novinarka Ljiljana Smajlović.

ЉИЉАНА СМАЈЛОВИЋ: Милош Јовановић је лицемеран (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

- Nije to samo Miloš Jovanović, tu su i Savo Manojlović i Dragan Đilas. Pa, što nisu napustili sastanak kad su videli da je tu (američki ambasador Kristofer) Hil? Ja sam bila iznenađena da je pozvana CRTA jer oni nisu nimalo nepristrasna organizacija koja posmatra izbore, već veoma aktivistička opoziciona organizacija. Ne vidim zašto tu ne bi bio Hil kad su tu već ove grupe koje on finansira, meni je zapravo simpatično da su oni tu na istom mestu - kazala je ona za TV Euronews.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)