"ĐIKI JE OPET MALO NERVOZAN": Đurić reagovao na sramna pisanja tabloida i napade na Vučevića

Novosti online

02. 04. 2024. u 17:10

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić reagovao je na sramne optužbe na račun Miloša Vučevića i u svom saopštenju istakao da tabloidi nastavljaju da serviraju fantazmogorije.

ЂИКИ ЈЕ ОПЕТ МАЛО НЕРВОЗАН: Ђурић реаговао на срамна писања таблоида и нападе на Вучевића

Foto: Printskrin/Instagram/ milandjuric_gradonacelnik

- Điki je opet malo nervozan pa je preko Šolakovih i svojih tabloida nastavio orkestriranu kampanju protiv onih koje nikada ne može da pobedi - Srpske napredne stranke. To je jedino što mu je preostalo, pošto na izborima nema šanse jer ga građani neće. Zato i laže, napada, falsifikuje .. Samo nije jasno ko su izvori koji mu otkrivaju te lažne senzacije? Možda “poznati” marksista Bora Solunac, dokazani lažov i lopov. Pa u Novom Sadu njega ne zna niko od njegovih komšija, ali zato ceo Novi Sad zna da je maher za krađe i mahinacije. Trpanje narodnih para u sopstvene džepove mu najbolje ide. Evo samo jedan primer. U vreme Bore Solunca cena kvadrata za izgradnju Bulevara Evrope bila 2.800 evra, a dok je gradonačelnik bio Miloš Vučević čak duplo manje - 1.400 evra. To je razlika između nas i njih - naveo je Đurić.

Kaže da je to je "razlika između nas koji se borimo za Novi Sad i njih koji su se borili samo za lične interese".

- Čak postoji i sudska presuda koja potvrđuje da je, u vreme kada je Bora Solunac bio direktor Zavoda za izgradnju grada, prvi put u istoriji investitoru plaćeno avansno. To je četiri miliona evra koje je Bora Solunac isplatio Borovici za posao koji nikada nije urađen. I zar sad treba da nam takvi, poput osuđenog lopova, govore o poštenju? I da takvi po blatu razvlače poštene i najbolje među nama, ljude poput Miloša Vučevića koji je napravio istorijske rezultate u Novom Sadu? Jasno zašto su toliko nervozni i nesrećni, i Điki i cela njegova ekipa, i Šolakovi i njegovi mediji. Oni ne mogu da se oporave od izbornog poraza. Nisu uspeli da lažiraju izborne rezultate, nije im prošlo pljuvanje sopstvenog naroda i države, pa su nastavili da “serviraju” sopstvene fantazmogorije u svojim prljavim tabloidima. Džabe im sve. Neće nas ni zaustaviti, niti usporiti! Srbija ide napred još jače i bolje. Sa najboljim predsednikom i najboljim premijerom - stoji na Instagram profilu prvog čoveka Grada.

(Dnevnik.rs)

BONUS VIDEO: JOVANOVIĆ NI REČI O GRUHONjIĆEVOJ MRŽNjI PREMA SRBIMA: Jasno je na koju stranu se svrstao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave