"STUDENTI NISTE, ALI POLITIČKI LEŠINARI JESTE" Gradonačelnik Đurić odgovorio Mariniki Tepić: Sve pokušavate politički da iskoristite (FOTO)

Novosti online

30. 03. 2024. u 09:15

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić istakao je da će svaki govor mržnje uvek usuditi i Mariniki Tepić poslao jasnu poruku.

СТУДЕНТИ НИСТЕ, АЛИ ПОЛИТИЧКИ ЛЕШИНАРИ ЈЕСТЕ Градоначелник Ђурић одговорио Мариники Тепић: Све покушавате политички да искористите (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/ milandjuric_gradonacelnik

- Gospođi Tepić se očigledno priviđaju rečenice koje bi možda ona izgovarala. Našla je žena vremena između vređanja Srba iz Republike Srpske, zahteva da se Srbi osude za genocid u Srebrenici i veličanja takozvane “vojvođanske nacije”, pa je valjda rešila da razmišlja i o Novom Sadu. Za razliku od nje, mi ne pozivamo na linč, ne pišemo nikome umrlice, niti punimo lažima Šolakove tabloide. Svaki govor mržnje ću osuditi uvek. Ja nisam profesor tog fakulteta, da bih licitirao ko je student, a ko ne. Ali jesam danas među njima video Vas i Vaše partijske kolege. Šta ćete među studentima? Jel' tako zamišljate autonomiju Univerziteta? Studenti niste, ali politički lešinari jeste. I to dokazani. Zloupotrebljavate tragedije porodica ubijenih u Ribnikaru, Malom Orašju i Duboni, pa su Vam se sad “namestili” i studenti. Sve pokušavate politički da iskoristite. Neće Vam to Novi Sad dozvoliti gospođo Tepić - istakao je prvi čovek Grada na svom zvaničnom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: ŠTA JE SVE IZVUČENO IZ KUĆE - Prizor sa mesta gde je nestala Danka posle 4. dana potrage

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)