DEJAN BULATOVIĆ: Đilas pokazao da je politika opozicije "toalet papir"

Novosti online

21. 03. 2024. u 17:59

NARODNI poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović reagovao je na tumačenje KZ Dragana Đilasa.

ДЕЈАН БУЛАТОВИЋ: Ђилас показао да је политика опозиције тоалет папир

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

-Od lošeg recitatora koji je toliko psihički uzdrman pa jedva drži papir sa govorom koji su mu drugi pisali, preko još goreg tumača Krivičnog zakonika, pa sve do divljaštva i nasilja koje nameće kao svakodnevicu, Dragan Đilas je u prethodna tri dana zasedanja Narodne Skupštine uspeo nešto u čemu generacije političara pre njega nisu. Uveo je u parlament osvedočene alkoholičare, nasilnike, prevarante i preletačicu, večite studente i grebatore bez manira. Pokušao je od skupštinskog plenuma da napravi pećinu za svoje razbojnike, a jedino što je postigao jeste da će narod Srbije, svaki put kada pogleda u rolnu toalet papira da se seti lika Dragana Đilasa, rekao je Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

-U pauzi nošenja tašne Mariniki Tepić, koja se njemu pokazala kao iskusni vodonoša, Đilas, koji je razorio sve čega se dotakao, od Demokratske stranke do opozicije, u maniru psihički nestabilnog agresivca, u plenumu je pred građane Srbije istresao ono što se ni toalet papirom ne može obrisati. Toliko puta je pomenuo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da su mu se usta od mržnje non stop sušila. Naravno, nije propustio ni da napadne i okleveta njegovog brata Andreja. Nakon toga, ponovo se vratio u ulogu svog života, najveće političke kukavice koju je Srbija videla, pa je napad na Vučića nastavio preko društvenih mreža, sa bezbedne distance. Moram konstatovati da je Dragan Đilas pao mnogo nisko, takoreći na grane Aleksandra Jovanovića Ćute, jer u želji da multiplicira svojih 619 miliona, ovaj bahati agresivac je potpuno izgubio tlo pod nogama, pa je preko svojih slugu koji su razbacivali toalet papir u plenumu, jasno poručio građanima Srbije šta misli o njima, konstatovao je Bulatović.

-Dragan Đilas ne zna da je Skupština Srbije dom svakog građanina ove zemlje i da odnos prema ovoj instituciji oslikava odnos prema narodu. Dok je neuračunljivi Ćuta Jovanović gađao skupštinsko osoblje toalet papirom po nalogu svog šefa, rejting koji ima Đilasova koalicija strmoglavio se u istu onu septičku jamu iz koje Đilas, Ćuta, Marinika, Lazović i ostali svakodnevno zasipaju i truju javnost svojim lažima i manipulacijama. Beogradski izbori su na pragu i nemam ni najmanju sumnju da će građani tom prilikom obrisati Dragana Đilasa sa političke scene, istim onim toalet papirom kojim on pokušava da obriše njihovu izbornu volju, zaključio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (30)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu