ŽUTI PIPCI I DALJE HARAJU PRAVOSUĐEM: Đilas dokazao da pravosuđe nije pod kontrolom Vučića (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2024. u 11:36

MULTIMILIONER Dragan Đilas je u svom prvom skupštinskom obraćanju doneo tri velika puna registra sa presudama koje je dobio na sudu protiv medija i političara vlasti, i jedan prazan.

ЖУТИ ПИПЦИ И ДАЉЕ ХАРАЈУ ПРАВОСУЂЕМ: Ђилас доказао да правосуђе није под контролом Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Dok je mahao njima, izgovarao je:

- Vidite ove foldere ovde. 135 presuda, 118 sudija je reklo da lažete! A u ovom jednom su vaše presude, optužnice i krivične prijave protiv mene - nema nijedna gospodo! Ni jedna jedina! 135 presuda, 118 sudija, a ovaj drugi folder protiv mene je prazan!

Konačno, Đilas je priznao da su 12 godina lagali da je sudstvo i tužilaštvo pod kontrolom Vučića, jer kako je moguće da 118 različitih sudija presudi u korist Đilasa?

Razlog bi mogao da leži upravo u ovim rečima Verice Barać koja je o stanju u pravosuđu u periodu do 2012. govorila:

- Mi institucije nemamo, a posle reforme pravosuđa 2009. mi nemamo ni ono pravosuđe kakvo smo imali, već je pretrpelo jednopartijsku čistku! Posledice će se tek u budućem periodu videti. Za 10 godina vlasti, sve njihove pljačke i afere su sitnica u odnosu na reformu pravosuđa! 840 sudija su u jednom danu otpustili bez razloga! Nemamo nezavisnu sudsku vlast jer je porušen temelj!

BONUS VIDEO: Istina o Đilasu orila se Skupštinom: Deset godina otimao 172.000 EVRA DNEVNO od naroda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)