HITNO NASTAVITI DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE: Stejt department: Razgovori o dinaru da se nastave što pre

Novosti online

20. 03. 2024. u 07:09

STEJT department smatra da je dijalog uz podršku EU pravi kanal za rešavanje pitanja vezanih za normalizaciju odnosa između Beograda i Prištine i da razgovori o dinaru treba da se nastave što pre, istakao je zamenik portparola Stejt departmenta Vedant Patel.

ХИТНО НАСТАВИТИ ДИЈАЛОГ БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ: Стејт департмент: Разговори о динару да се наставе што пре

Foto EPA

On je na konferenciji za novinare u utorak pozdravio razgovore delegacija Beograda i Prištine predvođenih Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom.

Patel je ponovio zabrinutost Vašingtona zbog uredbe koja ograničava uvoz i upotrebu srpskog dinara na KiM i ponovo pozvao Beograd i Prištinu da deeskaliraju tenzije.

Naglasio je da je stav SAD da razgovori treba hitno da se nastave.


BONUS VIDEO: Istina o Đilasu orila se Skupštinom: Deset godina otimao 172.000 EVRA DNEVNO od naroda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!