VUČIĆ O BRISELSKOM SPORAZUMU: Obelodaniću i koliko puta su varali i lagali i sebe i druge

Novosti online

17. 03. 2024. u 18:44

PREDSEDNIK Srbije obraćajući se na komemorativnoj akademiji povodom obeležavanja dana sećanja na pogrom 17. marta 2004. godine poručio je da će objaviti šta je sve razgovarano u Briselu.

ВУЧИЋ О БРИСЕЛСКОМ СПОРАЗУМУ: Обелоданићу и колико пута су варали и лагали и себе и друге

Foto printskrin Tanjug

Predsednik je rekao će otkriti svaki detalj razgovora u Briselu, i koliko puta su varali i lagali i sebe i sve druge.

- Misleći da će makar i neku sitnicu moći da isporuče. Oni žele samo poniženje za Srbiju, i da guraju svoje čedo, da to čedo bude deo sveta, makar koliko štete da napravi. Nije problem, hoćete njih, nećete imati nas. Dovoljno smo naučeni, pametni i hrabri, naučili i stekli iskustva posle svega što ste nam radili, da sačekamo najbolji mogući trenutak i svoju priliku. Uvek smo otvoreni za dijalog, ali mnogo mnogo mnogo zla ste učinili srpskom narodu svi zajedno - rekao je on.

Vučić ističe da se nikada ne pominje da je uskoro 12. godišnjica Briselskog sporazuma, da se ne bi zamerili Albancima.

- Ne pominju ga, zato što će time da se zamere Albancima, jer nema ništa od ZSO. Mi smo ponešto ispunili i iz Ohridskog sporazuma, a Albanci baš ništa. I ne pada im napamet, neće ni da razgovaraju o Zajednici srpskih opština. I partneri sa Zapada im nikada neće ništa reći, čak i kad im kažu reč, nikada ništa protiv njih provoditi neće. To je njihovo čedo, koje ljuljaju u kolevci, i koje će čuvati doveka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (47)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)