"OVO SMO MAMA I JA..." Emotivna objava predsednika Vučića - podelio stare porodične fotografije (FOTO)

Novosti onlajn

07. 03. 2024. u 12:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu emotivnom porukom koju prate stare porodične fotografije.

ОВО СМО МАМА И ЈА... Емотивна објава председника Вучића - поделио старе породичне фотографије (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati i da im rešavaju probleme. Kada sam završio sa tom tiradom, nakratko sam razgovarao sa majkom i shvatio koliko sam nemaran i neretko nepažljiv prema roditeljima koji su mi sve dali. Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače i koliko ih volim.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav


- P. S. Ovo na slikama su moja majka Angelina, otac Anđelko, a na jednoj je i Andrej - napisao je predsednik u opisu fotografija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (92)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!