UJEDINJENI PROTIV VUČIĆA: Predsednik je na ovu spregu već upozoravao - Kurtijevi i islamistički mediji i od jutros zajedno napadaju

Novosti onlajn

04. 03. 2024. u 12:55

I KURTIJEVI i islamistički mediji ujedinili su se od jutros u napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

УЈЕДИЊЕНИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Председник је на ову спрегу већ упозоравао - Куртијеви и исламистички медији и од јутрос заједно нападају

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Islamistička Slobodna Bosna, baš kao i Kurtijevi mediji, jutros su poredili Vučića sa Hitlerom kritikujući njegov govor u kome poziva na jedinstvo i pobedu, tvrdeći da je „zapaljiv“, te da podseća na „na najgoreg diktatora prošlog veka“, misleći na Hitlera.

Foto: Printscreen

Napali su predsednika, reklo bi se - udruženo. A sam predsednik ranije je govorio o toj sprezi, i evo, dakle, ta koordinacija je i više nego očigledna.

A priznao ju je i sam Danas: 

Foto: Printscreen

Inače, nakon odluke da Beograd ide na nove izbore, u kampanju su se uključili mediji koji rade pod dirigentskom palicom premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija, kao i mrzitelji Srba i lobisti pomenute lažne tvorevine poput Vedrana Džihića, a sve u cilju da pomognu prozapadnoj opoziciji čiji je kolovođa Dragan Đilas.

Kurtijevi mediji i mrzitelj Srba Džihić udarili su na predsednik Srbije Aleksandra Vučića poredeći ga sa Hitlerom, a sve jer se bori za Srbiju. Odmah potom po istom principu počela je da piše Slobodna Bosna. Đilasovcima je pomoć, osim islamističke Slobodne Bosne, pružio i takozvani analitičar za jugoistočnu Evropu i Zapadni Balkan Jakub Bjelamović. 

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (60)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)