SRAMOTA: Predstavnici tzv. Centralne Banke Kosova kriju da su se u Briselu sastali sa članovima Banke Poštanske štedionice

Novosti online

27. 02. 2024. u 17:42

PREDSTAVNICI takozvane Centralne Banke Kosova kriju da su se danas u Briselu sastali i sa predstavnicima Banke Postanske Štedionice.

СРАМОТА: Представници тзв. Централне Банке Косова крију да су се у Бриселу састали са члановима Банке Поштанске штедионице

Foto: Novosti

Naime, oni su sakrili činjenicu da su tom sastanku na nivou eksperata pod Lajčakovim posredovanjem, prisustvovali i predstavnici Banke Poštanska štedionica, o čemu su izvestili gotovo svi mediji.

Kao što se može videti na fotografiji, predstavnici Banke Poštanske štedionice danas su bili u Briselu, te prisustvovali sastanku.

Foto: Novosti

Podsećamo, posle sastanka u Briselu, predstavnik Beograda, dirketor Kancelarije za KiM, Petar Petković, istakao je da je reč o teškim razgovorima, ali da celoj situaciji ne doprinosi stav vlasti tzv. Kosova, shodno tome da je Besnik Bisljimi odbio da dođe.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)