KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA SRBINA? Muškarac iz Leposavića posle privođenja morao da potraži lekarsku pomoć

D. Z.

15. 02. 2024. u 14:22

Srbin I.M. iz okoline Leposavića kojeg su pripadnici tzv kosovske policije zaustavili na magistralnom putu u mestu Kajkovo kod Leposavića tvrdi da ga je pretukla patrola koja ga je zaustavila i da je zbog toga morao da potraži medicinsku pomoć u Domu zdravlja u Leposaviću

КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА ПРЕТУКЛА СРБИНА? Мушкарац из Лепосавића после привођења морао да потражи лекарску помоћ

foto d.z.

Srbin I.M. iz okoline Leposavića kojeg su pripadnici tzv kosovske policije zaustavili na magistralnom putu u mestu Kajkovo kod Leposavića tvrdi da ga je pretukla patrola koja ga je zaustavila i da je zbog toga morao da potraži medicinsku pomoć u Domu zdravlja u Leposaviću.

Naime, slučaj se dogodio sinoć na putu od Jarinja ka Leposaviću a Srbin I.M. je izjavio da su pripadnici tzv ksoovske policije odmah po zaustavljanju bili grubi prema njemu i da su ga pretukli odmah po zaustavljanju. -Nakon saslušanja u policiji morao sam da potražim medicinsku pomoć-kazao je I.M. moleći medije da ne otkrivaju njegov puni identitet.

Inače, slučaj privođenja ovog sredovečnog Srbina potvrdila je i policija.

Zamenik komandira za region Sever, Veton Eljšani rekao je da se osobi I. M. na teret stavlja krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.Prema njegovim rečima osumnjičeni je priveden jer nije poslušao naređenja policajaca koji su se bavili saobraćajnom nesrećom i svojim automobilom udario u službeni policijski automobil pričinivši materijalnu štetu.

- Nakon obavljenog razgovora, osumnjičeni je odlukom tužioca pušten u redovan postupak - navodi se u izveštaju tzv ksoovske policije.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?