EVO KO SU ŠMRKAČI KOKAINA IZ LEPOSAVIĆA: Najbliži saradnici Kurtijevih Srba Rašića i Radomirovića (FOTO)

Novosti online

01. 02. 2024. u 11:46

NA SNIMKU koji su sinoć objavili albanski mediji, a na kojima se vidi kako je opština Leposavić pretvorena u kokainsko jezgro za vreme vlasti Kurtijevog "gradonačelnika" Ljuljzima Hetemija, vidi se više osoba koje konzumiraju opijate.

ЕВО КО СУ ШМРКАЧИ КОКАИНА ИЗ ЛЕПОСАВИЋА: Најближи сарадници Куртијевих Срба Рашића и Радомировића (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Javilo se više meštana Leposavića koji tvrde da se na snimcima nalaze najbliži saradnici Kurtijevih Srba, takozvanog ministra Nenada Rašića i njegovog zamenika Radoice Radomirovića.

- Čim smo videli snimke šmrkanja, odmah smo prepoznali o kome se radi, jer ih mi dole sve znamo kao zlu paru, što se kaže. Taj prvi sa kačketom vam je Slađan M., a pored njega Stefan S., radnici opštine kod ovog nelegalnog Hetemija i najbliži saradnici Rašićevog zamenika ministra Radoice Radomirovića. Šaljem vam i sliku da se i sami uverite. Oni su vam i članovi Rašićeve stranke koju pravi ovde u Leposaviću. Sramota je šta rade i za šta su prodali veru za večeru, svoj narod, svoju državu, svoje komšije - ispričao je meštanin Leposavića koji je zamolio da mu ne objavimo ime.

On je poslao i fotografije na kojima se Slađan vidi zagrljen sa Radoicom Radomirovićem, koji drži pivsku flašu. 

Foto: Privatna arhiva

Sagovornik je preneo i da se na drugom snimku “šmrkanja” koji je objavio albanski portal Nacionale vidi policajac Pavle R. u društvu više opštinskih radnika koji su takođe bliski saradnici Rašićevog zamenika ministra Radoice Radomirovića, ali i članovi Rašićeve stranke.

- Opštinu su nam pretvorili u kokainsko leglo, prvo ona Dragana Miletić zvana Beba, sad ovi Rašićevi i Radoičini, sramota šta rade a zovu se Srbima - revoltiran je naš sagovornik.

Prethodno, njihova šefica Dragana Miletić, zamenica lažnog gradonačelnika u Leposaviću, takođe je snimljena kako šmrče kokain.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima