ĐURIĆ O FIJASKU KURTIJA U UN: Možeš ponekad da lažeš neke ljude, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme

Novosti online

10. 02. 2024. u 14:31

AMBASADOR Srbije u SAD Marko Đurić komentarisao je fijasko koji je Aljbin Kurti doživeo u Ujedinjenim nacijama, kao i priču o navodnoj zaveri za njegovo ubistvo.

ЂУРИЋ О ФИЈАСКУ КУРТИЈА У УН:  Можеш понекад да лажеш неке људе, али не можеш лагати све људе све време

Foto Privatna arhiva

Ništa više ne govori o fijasku koji je Aljbin Kurti pretrpeo na sednici Saveta bezbednosti nego njegova najnovija tužna naučnofantastična priča o zaveri za njegovo ubistvo.

Nakon što je 13 od 15 članova SB UN izrazilo ozbiljnu zabrinutost zbog njegovih vrlo stvarnih i razornih postupaka, ima li boljeg načina da se zavrti priča nego da se neko ko maltretira, hapsi i čisti čitavu etničku grupu pretvori u žrtvu. I, naravno, za to kriviti Srbiju. Zašto ne uključiti i vanzemaljce u zaplet?

Samo si zaboravio jednu stvar, Aljbine - možeš ponekad da lažeš neke ljude, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024