VUČIĆEVA VAŽNA PORUKA: Ponosan sam na Srbiju, koja sme da se ponaša odgovorno, ozbiljno, koja sme da čuva svoj slobodarski duh (VIDEO)

Novosti online

09. 02. 2024. u 15:01

VANREDNA sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji održana je juče u Njujorku, a našu zemlju predstavljao je predsednik Aleksandar Vučić, koji je danas na svom Instagram nalogu uputio važnu poruku srpskom narodu.

ВУЧИЋЕВА ВАЖНА ПОРУКА: Поносан сам на Србију, која сме да се понаша одговорно, озбиљно, која сме да чува свој слободарски дух (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sve o čemu je predsednik Srbije govorio tokom svog izlaganja i replika na sednici u Savetu bezbednosti UN možete pročitati KLIKOM OVDE

Predsednik Vučić se danas oglasio i na svom profilu na Instagramu i još jednom uputio važnu poruku svima, podelivši deo svog sinoćnog obraćanja.

- Ponosan sam na Srbiju, koja sme da se ponaša odgovorno, ozbiljno, koja sme da čuva svoj slobodarski duh, da u lice kaže popu pop, bobu bob, da čuva svoju zemlju i da štiti svoju budućnost - poručio je predsednik Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

BONUS VIDEO:

VUČIĆ CELOM SVETU U LICE: Jasne reči predsednika Srbije u SB UN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (59)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!