STEFANOVIĆ I EKIPA GUBITNIKA SPREMNI DA PRODAJU DRŽAVU: Mrzitelji Srbije drže se za suknju stranaca od kojih očekuju da im omoguće da vladaju

Novosti online

08. 02. 2024. u 11:19

NAJGORA varijanta po Srbiju se desi onda kada Srbi, koji sebe nazivaju velikim borcima za bolje sutra, odu kod stranaca da blate državu i prodaju naše interese, izjavila je članica Predsedništva Srpske napredne stranke Jelena Žarić Kovačević.

СТЕФАНОВИЋ И ЕКИПА ГУБИТНИКА СПРЕМНИ ДА ПРОДАЈУ ДРЖАВУ: Мрзитељи Србије држе се за сукњу странаца од којих очекују да им омогуће да владају

Foto Tanjug/AP

- Borko Stefanović i ekipa gubitnika raduju se rezoluciji koja bi Srbiju unazadila, dovela do ekonomskog i privrednog kolapsa i građanima oduzela pravo da se raduju investicijama i radnim mestima. Žalosno je što su zarad alibija zbog poraza na izborima spremni da stave na kocku napredak i razvoj Srbije. Da bi seli u fotelje, spremni su da prodaju i državu i narod i ne libe se da to javno i kažu, navela je ona.

Prema njenim rečima, to je već viđena stvar od strane Borka Stefanovića, "ako se setimo da su za vreme njegove vlasti uvedeni granični prelazi prema teritoriji Kosova i Metohije, a upravo on je bio šef pregovaračkog tima".

- Prema tome, nastavlja se sa politikom zadovoljavanja ličnih želja i interesa nauštrb države koju bi trebalo svi da štitimo, kazala je Žarić Kovačević.

Sa druge strane, kako je istakla, javno su priznali posle samog izbornog dana da nije bilo nepravilnosti i da njihovi članovi biračkih odbora nisu imali primedbe na zapisnike.

- Zaključak je jasan - gubitnici bez politike, mrzitelji Srbije i srpskog naroda, drže se za suknju stranaca od kojih očekuju da im omoguće da vladaju bez izbora i potpuno nelegitimno. Takođe je jasna i izborna volja naroda - da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastave da vode zemlju put razvoja, napretka i krupnim koracima napred, kazala je ona.

BONUS VIDEO: Žele da dovedu svoje favorite na vlast i proglase Srbe za genocidan narod

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?