VUČIĆ ZLOUPOTREBIO ZAHTEV OPOZICIJE ZA RASPISIVANJE IZBORA? Kojim se sve trikovima služe u Evropskom parlamentu (FOTO)

Novosti online

07. 02. 2024. u 11:44

EVROPSKI parlament će sutra usvojiti Rezoluciju protiv Srbije, za koju je lobirala naša opozicija, čiji su predstavnici Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović i Nebojša Zelenović već krenuli put Strazbura.

ВУЧИЋ ЗЛОУПОТРЕБИО ЗАХТЕВ ОПОЗИЦИЈЕ ЗА РАСПИСИВАЊЕ ИЗБОРА? Којим се све триковима служе у Европском парламенту (ФОТО)

Foto: Novosti/Tanjug/Printskrin

U rezolucije EP kaže se da je Vučić zloupotrebio zahtev opozicije za izborima, a šta je onda ovaj papir?

Foto: Novosti

Iako su rezolucije Evropskog parlamenta u potpunosti neobavezujuće, prilično je neobično što je nacrt sutrašnje rezolucije prepun nelogičnosti i paradoksa, koji ne odgovaraju istini i što svako može sam da zaključi.

Pored niza paradoksa u rezoluciji, možda i najveći je osuda Aleksandra Vučića, zbog toga što je, kako oni kažu, zloupotrebio zahtev opozicije za raspisivanje izbora?! Čudno je kako perjanicama naše opozicije nije palo na pamet da, dok su lobirali donošenje rezolucije, podsete svoje mentore da su oni sami tražili izbore?

Podsećamo javnost na zahtev opozicije iz septembra prošle godine. Pred vama je papir kojima oni sami traže izbore, i to na dva nivoa, i to do kraja godine! Zoran Lutovac je čak i pretio, ukoliko predsednik Vučić brzo ne odgovori na ovaj zahtev i ako parlament ne bude raspušten, da će se boriti i u parlamentu i na ulici da se to dogodi! A onda će sutra Evropski parlament osuditi Aleksandra Vučića zato što je uslišio želju opozicije i te izbore raspisao?!

Ko je ovde lud?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (39)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić