LETI PERJE MEĐU KURTIJEVIM SRBIMA POSLE AFERE SA KOKAINOM: Miletićeva sada optužuje Radoicu Radomirovića i Marka Jablanovića

Novosti online

01. 02. 2024. u 21:48

SMENjENA potpredsednica opštine Leposavić Dragana Miletić, nakon što je utvrđeno da su snimci na kojima se vidi da konzumira kokain u zgradi opštine, a koju je na tu funkciju postavio Pokret Samoopredeljenje, pre smene negirala je autentičnost snimka nazivajući ga lažnim i izmišljotinom Srpske liste, a sada za sve optužila je zamenika ministra za zajednice i povratak Radoicu Radomirović i direktora Urbanizma u opštini Leposavić Marka Jablanovića, piše Nacionale.

ЛЕТИ ПЕРЈЕ МЕЂУ КУРТИЈЕВИМ СРБИМА ПОСЛЕ АФЕРЕ СА КОКАИНОМ: Милетићева сада оптужује Радоицу Радомировића и Марка Јаблановића

Foto: Printskrin

Kako podseća Nacionale, Pokret Samoopredeljenje je postavljajući Miletićevu na mesto potpredsednika opštine, tvrdio da je pronašao "autentične Srbe" za razliku od političke organizacije Srpska lista koju vide kao terorističku organizaciju iako nije zvanično proglašena za to.

Ti "lojalni Srbi", kako se navodi dalje u tekstu, trebalo je da naprave razliku i da donesu ozbiljnu političku alternativu na sever, po mogućnosti protiv Srbije, koja će jednom zauvek uzdrmati SNS Aleksandra Vučića.

Nacionale je, pre objavljivanja snimka, kontaktirao Miletićevu da je pita o konzumiranju narkotika.

Kako navode, ona je, pre svega, negirala autentičnost nazivajući to "lažnim" i "izmišljotinom Srpske liste".

Ali, snimak je bio autentičan, kao i događaj, pa je Miletićevu smenio predsednik opštine Leposavić Ljuljzim Hetemi.

Nakon smene, Miletićeva je promenila izjavu i kontaktirala je Nacionale kako bi dala izjavu u kojoj je tvrdila da su je "na silu terali" da konzumira drogu i da su joj pretili da će joj bombardovati kuću dok bude u njoj.

Istovremeno, tu informaciju dala je i tužilaštvu.

Nacionale ukazuje da je nakon što je smenjena počela da zaboravlja Srpsku listu, a počela je da daje druga imena, imena zaposlenih na samom radnom mestu gde je radio i zamenik ministra za zajednice i povratak Radoica Radomirović.

Miletićeva je rekla da su joj sve to uradila "dva politička izdajnika", po njenim rečima, Radoica Radomirović i direktor Urbanizma u opštini Leposavić Marko Jablanović.

"Jedva čekam da javnost sazna istinu o toj dvojici", rekla je Miletić za Nacionale ne dodajući druge detalje jer se čekaju rezultati zvanične istrage.

Upozorila je da će "biti iznenađeni" onim što ona ima da kaže.

Kako je navela, Radomirović je to njoj uradio za svog sina Nikolu Radomirovića, kako bi njegov sin došao na njeno mesto u opštini.

"Da, njegov otac, Radoica je sve ovo uradio zbog svog sina. Oni su to od početka radili zajedno sa svojim plaćenicima koji su bili po njihovom naređenju da nas kleveću", rekla je Miletićeva.

Nacionale je o Nikoli Radomiroviću izveštavao još prošle godine kada je imenovan, da je neposredno pre nego što je postao direktor, bio vojnik Vojske Srbije, odnosno Četvrte brigade Kopnene vojske stacionirane u Vojnoj kasarni u Raški.

Kako navodi, Nikola Radomirović je potvrdio da je do dolaska na mesto direktora bio deo srpske vojske.

"Služio sam vojsku pre nego što sam postao deo direkcije", rekao je Radomirović.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (44)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?