SVEČLJA DIVLJA U ZVEČANU: Sklonio bilbord sa zaslužnim Srbima i Putinom, pa zapretio - Jedini simbol Srbije u lažnoj državi biće njena ambasada

Марија Стевановић
Marija Stevanović

25. 01. 2024. u 14:10

DVOJICA ministara Kurtijeve vlade Dželjalj Svečlja i Eljbert Krasnići izašli su danas na teren da izbliza vide uklanjanje bilborda sa fotografijama počasnih građana Zvečana.

СВЕЧЉА ДИВЉА У ЗВЕЧАНУ: Склонио билборд са заслужним Србима и Путином, па запретио - Једини симбол Србије у лажној држави биће њена амбасада

Foto: Printscreen/Facebook

Svečlja je snimak uklanjanja bilborda, na kojem su se nalazili likovi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, srpskog ambasadora u Vašingtonu Marka Đurića, ruskog predsednika Vladimira Putina i najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, objavio na svojim društvenim mrežama i tom prilikom rekao da će jedini simbol Srbije na (tzv.) Kosovu biti njena ambasada u Prištini.

„U Zvečanu su danas uklonjeni nelegalni bilbordi sa simbolima i slikama diktatora i agresora, koji su neprihvatljivi u Republici (*)Kosovo“, istakao je on.

Kako je naveo, takozvano Kosovo je jasno definisano zbog svojih „demokratskih vrednosti i evroatlantske orijentacije, dok kao institucije ostaje posvećeno zakonu i redu i primeni ustavnosti u svakom delu naše zemlje“.

„Ovi bilbordi i slike fašista i agresora poput Vladimira Putina i protivnika naše države neće naći mesto u našoj državi“, napisao je Svečlja.

Na ovom bilbordu, koji se nalazio na magistralnom putu Mitrovica-Leposavić, nalazili su se počasni građani opštine Zvečan. Pored dva predsednika, na bilbordu su prikazani i najbolji teniser sveta Novak Đoković, srpski ambasador u SAD Marko Đurić, humanitarac Milorad Arlov, akademik Zoran Krivokapić i političar Jugoslav Kostić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)