PRESUDA DRUGOG FEBRUARA: Pred Osnovnim sudom u Prištini danas održano ročište u slučaju Duška Arsića iz Matičana kod Prištine

D. Z.

25. 01. 2024. u 15:58

PRED Osnovnim sudom u Prištini danas je održano ročište u slučaju Duška Arsića iz Matičana kod Prištine, osumnjičenog za navodni ratni zločin, koji je uhapšen decembra 2021. godine kada je prijavio uzurpaciju sopstvene imovine od strane Albanaca.

ПРЕСУДА ДРУГОГ ФЕБРУАРА: Пред Основним судом у Приштини данас одржано рочиште у случају Душка Арсића из Матичана код Приштине

foto d.z.

Prema rečima advokata Nebojše Vlajića, Arsićevog branioca, danas je izneta završna reč u ovom slučaju, a prema njegovim rečima, radi se o predmetu u kojem nema dokaza o bilo kakvoj krivici okrivljenog Arsića.

- Izricanje presude u slučaju Arsića zakazano je za drugi februar u deset časova i uveren sam da će presuda biti oslobađajuća budući da dokaza u ovom slučaju uopšte nema - kazao je advokat Vlajić za "Novosti", napominjući da je Arsić imao imovinu u selu Matičane kod Prištine odakle je izbegao, a da je uhapšen kada je imao spor zbog imovine sa Albancem.

Inače, Arsić je tokom ročišta izjavio da je bio izložen pritisku od strane dvojice Albanaca kada je želeo da prevede imovinu sa očevog na svoje ime. On je uhapšen nakon podnošenja tužbe za uzurpaciju imovine na administrativnom prelazu Jarinje u prisustvu dvoje male dece.

BONUS VIDEO:

JUTRO NAKON OGROMNOG POŽARA: Zgarište u tržnom centru u bloku 70

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić