POKRET SOCIJALISTA O KAMPANJI PODGORIČKIH "VJESTI": Kampanja protiv Andreja Vučića je u punom jeku, podlija od one koju je vodio Šolak

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

23. 01. 2024. u 13:04

POKRET socijalista oglasio se povodom kampanje podgoričkih "Vjesti" koja je usmerena protiv Andreja Vučića, brata predsednika Srbije.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА О КАМПАЊИ ПОДГОРИЧКИХ ВЈЕСТИ: Кампања против Андреја Вучића је у пуном јеку, подлија од оне коју је водио Шолак

Foto Ž. Knežević

- Kada Dragan Đilas prekomanduje ne baš uspešnog novinara iz Vranja Vukašina Obradovića u podgoričke "Vjesti", da pojača antisrpsku redakciju Željka Ivanovića, onda se može očekivati kampanja protiv Srba. Ono što nije hteo da objavi "Tabloid" Milovana Brkića, objavile su "Vjesti" Vukašina Obradovića i Željka Ivanovića. Kampanja protiv Andreja Vučića je u punom jeku, još podlija i još besmislenija nego što je vođena u Šolakovim medijima u Srbiji.

Crna Gora Mila Đukanovića je ostavila dovoljno kokainskih i krvavih tragova da sudovi i mediji u Crnoj Gori imaju čime da se bave još decenijama, a da to ne bi radili, treba im kampanja protiv Vučića. Zvicer, Milović i ostale ubice i narko-dileri znaju odakle im preti opasnost, a znaju i od koga. Crne Gore i njene policije nisu morali da se boje, zato se plaše Srbije i predsednika Vučića i zato udaraju gde i koliko mogu -  poručili su u Pokretu socijalista reagujući na brutalnu kampanju koju su povele podgoričke "Vjesti" protiv brata predsednika Vučića Andreja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)