JEDNOM POLICAJCU BIĆE OPERISANA ŠAKA: Ministarka Grujičić o stanju policajaca koji su povređeni u neredima koje je pravila opozicija

Novosti online

25. 12. 2023. u 14:34

U TOKU nereda koji su se sinoć dogodili ispred Skupštine grada Beograda, a koje je predvodila koalicija Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", povređeni su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

ЈЕДНОМ ПОЛИЦАЈЦУ БИЋЕ ОПЕРИСАНА ШАКА: Министарка Грујичић о стању полицајаца који су повређени у нередима које је правила опозиција

Foto Promo Beta/Amir Hamzagić

Njih je, u pratnji direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milike Ašanina, obišla ministarka zdravlja Danica Grujičić kako bi se uverila u njihovo zdravstveno stanje, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

- Nakon obilaska povređenih, ministarka Grujičić je saopštila da će jednom od policajaca biti operisana šaka, dok je drugi policajac upućen na medicinsko ispitivanje i njegovo stanje će biti praćeno u narednom periodu zbog eventualnih zdravstvenih posledica koje mogu nastati usled nanetih povreda. Oba povređena policajca su van životne opasnosti - saopštava Ministarstvo zdravlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)