ĐILASOVA TRANSFORMACIJA: Nikolićeve saradnike kritikovao zbog štrajka glađu - nad Marinikom zaplakuje

Novosti onlajn

20. 12. 2023. u 17:01

SNIMAK Dragana Đilasa koji na ivici suza govori o odluci Marinike Tepić da štrajkuje glađu pre nekoliko dana izazvao je podsmeh kod građana Srbije, a naročito kod korisnika društvenih mreža koji su ovaj video zapis masovno šerovali uz podsmešljive komentare.

ЂИЛАСОВА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Николићеве сараднике критиковао због штрајка глађу - над Мариником заплакује

Foto: Igor Marinković

U pomenutom snimku Đilas gotovo kroz suze govori o njenom štrajku građu kao velikoj žrtvi koja može da naruši zdravlje, te partijsku koleginicu koju je podržao u ovoj nameri predstavlja kao svojevrsnu mučenicu - iako se sama odlučila na takav apsurdan potez, a sve zbog zahteva za poništenje potpuno regularnih beogradskih izbora. 

Iako je Đilasov performans bio samo jedna od apsurdnih stvari koje su se dve večeri zaredom odvijale pred zgradom Republičke izborne komisije koja je bila na meti pristalica Dragana Đilasa i predstavnika opozicije okupljenih oko liste "Srbija protiv nasilja", te koja je gađana jajima, paradajzom i toalet papirom, građani Srbije nisu zaboravili da je samo pre desetak godina Đilas malo drugačije reagovao na štrajk glađu koji je u tom momentu sprovodio Tomislav Nikolić. 

Naime, Đilas je tada protiv Nikolićeve odluke oštro govorio, a ponajviše kritikovao tadašnje Nikolićeve saradnike. On je kritikovao Nikolićeve najbliže saradnike, ocenivši da su oni bili dužni da ga odgovore od štrajka glađu i žeđu, a ne da ga u tome podrže. 

Iako je Nikolićev štrajk glađu tada nazvao cirkusom i pozorišnom predstavom, Đilas je ovih dana svojevoljno odlučio da uzme učešće u nečemu što se može jedino nazvati baš "cirkusom". 

BONUS VIDEO:

SVE ZARAD VLASTI, NOVCA I MOĆI: Laži opozicije ruše se kao kula od karata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)