OVE IZJAVE VUČIĆA SU CENZURISALI HRVATSKI MEDIJI: Smetala im dva odgovora predsednika Srbije (VIDEO)

Novosti online

17. 12. 2023. u 20:05

DOK je u Srbiji trajala izborna tišina hrvatski mediji iskoristili su to za najstrašnije napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića pritom cenzurišući njegove izjave u celosti. Naime, iako su preneli konferenciju koju je Vučić odžao nakon što je glasao, oni su sa te konferencije izbacili dva odgovora koja je dao predsednik.

ОВЕ ИЗЈАВЕ ВУЧИЋА СУ ЦЕНЗУРИСАЛИ ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Сметала им два одговора председника Србије (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Cenzurisan je odgovor na pitanje "Večernjih novosti" o kršenju izborne tišine u medijima Dragana Šolaka, koju je Vučić ocenio kao izraz nemoći.

- Kršili su je brutalno, ali to su radili svaki put. To vam je uvek izraz nemoći i pokušaj da uvek nekog drugog okrivite za sopstveni neuspeh. Naslušaćemo se toga danas i narednih dana. Na kraju, rezultat će biti onako kako narod želi - rekao je predsednik.

Takođe, cenzurisan je i odgovor šefa države na pitanje "Alo" o glasanju građana sa Kosova i Metohije kojima je Aljbin Kurti zabranio da glasaju u južnoj srpskoj pokrajini.

- Zahvalan sam našem narodu i našim ljudima sa Kosova i Metohije. Video sam da su jutros gužve svuda u centralnoj Srbiji na mestima gde oni glasaju. Hvala im na ljubavi koji pokazuju prema svojoj otadžbini i što jasno i nedvosmisleno poštuju povelju Ujedinjenih nacija i Rezoluciju 1244. Neće biti lako, niti je bilo lako, niti će biti, niti želim da dajem lažna obećanja bilo kome, ali ponašaćemo se odgovorno i čuvaćemo svoju otadžbinu - poručio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (81)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)