VUČEVIĆ, GUJON I VRANEŠ SA NAJSTARIJIM SUGRAĐANIMA: Hvala penzionerima na podršci, razumevanju i ljubavi prema otadžbini (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2023. u 12:56

KANDIDATI na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ –Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević, Ljubica Vraneš i Arno Gujon, razgovarali su i družili se sa najstarijim sugrađanima u Južnobanatskom okrugu.

ВУЧЕВИЋ, ГУЈОН И ВРАНЕШ СА НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА: Хвала пензионерима на подршци, разумевању и љубави према отаџбини (ВИДЕО)

Foto: SNS

Tom prilikom kandidati su  istakli da država iz godine u godinu povećava penzije, jer penzije moraju da prate plate.

Vučević se zahvalio penzionerima na podršci, razumevanju i ljubavi prema otadžbini.

- Naši najstariji sugrađani su nam pokazali šta znači krilatica, misao, rečenica „Sve za Srbiju i Srbija ni za šta - rekao je Vučević.

Ljubica Vraneš veruje da su ljudi koji imaju viziju za budućnost Srbije upravo na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“.

- Želim svim srcem, znanjem i sposobnostima da doprinesem boljem sutra svih građana Srbije i budućim generacijama - istakla je Vraneš.

Gujon je još jednom ponovio da je došao i ostao u Srbiji jer je istinski zavoleo Srbiju i srpski narod.

- Ja sam jedan od vas i odavno se tako osećam. Srbija je i moja otadžbina i zato želim da dam svoj doprinos za dalji napredak i razvoj zemlje. Za dalji uspeh potrebno nam je jedinstvo, jedinstvo našeg naroda - naglasio je Arno.

Kandidati su na samom kraju pozvali sve građane da 17. decembra podrže listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, za Srbiju, za sve građane Srbije i za sav srpski narod ma gde da živi podrška listi.

BONUS VIDEO: KAKO JE OPOZICIJA SASTANČILA SA STRANIM AMBASADAMA: Šta su im obećali zauzvrat?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!