GOJKOVIĆ U POMORAVLJU: Žene u Ćupriji veruju u politiku predsednika Vučića

Novosti online

30. 11. 2023. u 19:05

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama u Ćupriji i istakla da sve one veruju u politiku predsednika Aleksandra Vučića, politiku stabilnosti i daljeg razvoja Srbije i da će na izborima podržati listu "Aleksandar Vučić -Srbija ne sme da stane".

ГОЈКОВИЋ У ПОМОРАВЉУ: Жене у Ћуприји верују у политику председника Вучића

Foto Novosti

-Divno druženje sa ženama u Ćupriji sa kojima sam razgovarala kako one vide šta bi Srpska napredna stranka mogla da učini kako bi život njima i njihovim porodicama bio bolji i kvalitetniji, a prenele su mi da žele da se Srbija i u budućnosti razvija u ovom pravcu, rekla je Gojković.

Gojković je istakla da je to najbolji način da se ostvare brojni planovi i projekti u svim segmentima društva, pa tako i na polju kulture.

-Svi se ovde raduju zbog toga što ćemo uskoro otvoriti novu renoviranu koncertnu salu pri Osnovnoj muzičkoj školi, koja će biti moderna i multifunkcionalna, a imamo i planove da omogućimo da to bude i sala za projekciju filmova. To je važno i za devojke sa kojima sam razgovarala, i za žene koje imaju decu, kao i za penzionerke, jer to znači i nove kulturne sadržaje za Ćupriju, naglasila je Gojković.

Gojković je rekla da postoje i veliki planovi za obnovu Muzeja „Horeum Margi-Ravno“ u Ćupriji, koji će u budućnosti biti moderna savremena zgrada, povezana sa arheološkim nalazištem.

-Imamo mnogo planova, drago mi je da žene ovde svih generacija veruju u Aleksandra Vučića, u njegovu politiku i sve će izaći na izbore 17. decembra i glasati za listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane, rekla je Gojković nakon razgovora sa ženama - zdravstvenim radnicama i

profesorkama književnosti koje nastoje da podstaknu mlade da se bave očuvanjem jezika i pisma, kao i penzionerkama.

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (43)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)