GOJKOVIĆ U RUMI: Ovo su izbori za Srbiju u kojoj će žene biti poštovane i ravnopravne

Novosti online

15. 11. 2023. u 20:59

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je na čajanci sa ženama u Rumi o tome kako one vide položaj žena u Srbiji i na koji način bi taj položaj mogao dodatno da se unapredi.

ГОЈКОВИЋ У РУМИ: Ово су избори за Србију у којој ће жене бити поштоване и равноправне

Foto: Novosti

- Prijatno druženje ovde sa ženama Rume koje su različite starosne dobi i različitih zanimanja. Potpuno smo otvoreno razgovarale sa kojim izazovima se žene danas suočavaju i šta po njihovom mišljenju može još da se uradi da se poboljša lični i uopšte položaj žena - rekla je Gojković.

Gojković je istakla da joj je bilo zadovoljstvo što je uz šoljicu čaja mogla da razmeni mišljenje sa prosvetnim radnicama o vaspitanju i obrazovanju dece i zajedničkoj ulozi porodica i škole u tome, kao i o dualnom obrazovanju u srednjim školama.

Gojković je istakla da su se sve žene sa kojima je imala priliku da razgovara saglasile da je izuzetno važno da žene imaju priliku da se zaposle i rade i da pored brige o porodicama, mogu da imaju svoja primanja i time budu ekonomski samostalne i ujedno doprinose stabilnosti porodičnih budžeta.

Gojković je ukazala da su žene u Rumi pohvalile rad predsednice opštine Aleksandre Ćirić, i njenu brigu o ulaganjima i razvoju oblasti kulture, školstva i zdravstva na teritoriji opštine i podsetila da je nedavno izgrađen novi vrtić, kao i da su u toku završni radovi na potpuno obnovljenom Zavičajnom muzeju, koji je imao decenijski problem vlage i neuslovnosti.

- Mnogo toga je urađeno. Ovo su izbori za Srbiju u kojoj će žene biti poštovane, u kojoj će biti ravnopravne i u kojoj će porodica da se poštuje. Zato je 17. decembra jedan izbor - "Srbija ne sme da stane" - kazala je Gojković.

BONUS VIDEO: "VIDIMO I MI DA GLASAJU ZA VUČIĆA": Đilas priznao da nema poverenje penzionera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (34)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima