DABIĆ JASAN: Obradović je rešen da smeni Koštunicu sa čuvenog trona neobaveštenosti

Novosti online

28. 11. 2023. u 20:00

DRŽANI sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Diplomirani pravnik Đorđe Dabić, odgovorio je lideru Dveri Bošku Obradoviću.

ДАБИЋ ЈАСАН: Обрадовић је решен да смени Коштуницу са чувеног трона необавештености

Foto: SNS

- Boško Obradović ozbiljno je rešen da smeni Koštunicu sa čuvenog trona kada je reč o neobaveštenosti.

Kako drugačije razumeti njegove poruke upućene mladim ljudima kojima obećava da će im država pomoći kada je reč o kupovini prve nekretnine, pokretanju biznisa kao i zapošljavanju mladih.

Neka mu neko dobronameran skrene pažnju da sve te mere država već godinama sprovodi i da bi on kao neko ko se večito predstavlja kao predvodnik mlađe generacije političara morao o tome makar nešto znati.

Obzirom da to nažalost nije slučaj ovom prilikom ga obaveštavamo o sledećem - država mladim bračnim parovima već dve godine unazad obezbeđuje iznos od 20 000 evra za kupovinu prve nekretnine, mladim preduzetnicima obezbeđuje preko Fonda za razvoj povoljne kredite sa 40 % bespovratnih sredstava uz garantovanu kamatu od 1 % uz grejs period do godinu dana, da država već 3 godine sprovodi program “moja prva plata” preko koga je desetine hiljada mladih ljudi dobilo priliku za posao u privredi.

Valjalo bi podsetiti neobaveštenog Boška i na to da je za vreme njegovih koalicionih partnera Dragana Đilasa i Marinike Tepić nezaposlenost među mladima bila rekordna od čak 50 % dok je nezaposlenost među svim ostalim starosnim kategorijama bila čak 25 %.

Danas je nezaposlenost na nivou cele Srbije ispod 8 % a  za postizanje takvih rezultata bio je potreban ozbiljan, marljiv i predan rad koji je izostajao u vremenu vladavine Obradovića i njegovih koslicionih partnera iz bivšeg režima.

Tada se predano i marljivo radilo samo na pljački državnih resursa poput Kolubare i drugih giganata srpske industrije.

To vreme ostaće crnim slovima upisano u istoriju ove države i zarad našeg opstanka potrudićemo se da se ta vremena kao i njihovi akteri više nikada ne vrate na vlast u Srbiji - poručio Dabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!