MAĐARSKI MINISTAR GRAĐANIMA SRBIJE: Na izborima 17. decembra podržite nastavak zajedničkih projekata

Novosti online

28. 11. 2023. u 11:53

MAĐARSKI ministar saobraćaja i građevinarstva Lazar Janoš izjavio je danas da u svom srpskom kolegi, ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranu Vesiću, ima najboljeg saveznika i pozvao građane Srbije da na izborima 17. decembra podrže sadašnju vlast i time omoguće nastavak zajedničkog rada na započetim projektima.

МАЂАРСКИ МИНИСТАР ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ: На изборима 17. децембра подржите наставак заједничких пројеката

Foto: Ministarstvo

Janoš je na železničkoj stanici Palić, gde je zajedno sa ministrom Vesićem prisustvovao ponovnom uspostavljanju železničke linije na relaciji Subotica‒Segedin, rekao da se u tom delu Vojvodine odvija fantastični program izgradnje puteva i železnica.

- Nastavićemo naš zajednički rad i doprineti još time što ćemo obezbediti nove granične prelaze kod Kelebije i Herceg Santova - rekao je Janoš i dodao da će, između ostalog, biti izgrađena i pruga Subotica‒Baja.

Naveo je da je ambiciozan cilj Mađarske da bude zapadna kapija za Srbiju.

- Našao sam najboljeg saveznika u ministru u srpskoj vladi i svim mojim političkim prijateljima. Zamolio bih građane glasače da 17. decembra omoguće da nastavimo posao koji smo započeli. Kada bih ovde živeo, sigurno bih glasao za one koji su trenutno ovde. Želim vam mnogo uspeha na izborima i čekamo nastavak zajedničkog rada - rekao je Janoš.

BONUS VIDEO: NAKON DEVET GODINA: Stigao voz iz Segedina u Suboticu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)