VUČIĆ OBJAVIO SJAJNU VEST ZA PENZIONERE: Za par dana dobiće 20.000, i to je znak pažnje za one koju su za nas dali sve

Novosti online

24. 11. 2023. u 19:09

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se u Kraljevu, u Novoj hali sportova gde se održao predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

ВУЧИЋ ОБЈАВИО СЈАЈНУ ВЕСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ: За пар дана добиће 20.000, и то је знак пажње за оне коју су за нас дали све

Foto Novosti

- Sada su otvorili karte. Kako kažu uduružuju se protiv Vučića. Ne udružuju se oni protiv mene, ne vređaju moju porodicu već vređaju svaku vašu porodicu, oca, majku dete... Šta im je problem. Osim ujedinjenja protiv Vučića ponudili su borbu protiv porodica, uvrede i rekli kako će da se obračunavaju sa nama. Mi vodimo brigu o ljudima. Ljudi su za nas najvažniji. Zato kad dolazim na ovakva mesta uvek obiđem neku porodicu da čujem običan narod šta mi kaže. Mi govorimo našim rezultatima i našim delima. Kažemo da će plata prosečna biti 1400 eva, penzija 650 evra i minimalac preko 650 evra. Hoće li biti idealno, pa neće, ali će biit mnogo bolje nego danas - kazao je predsednik.

Vučić je poručio da država nije igračka, te da izbori nisu igra.

- Za nas je važno da pokažemo brigu prema našim majkama, penzionerima, Penzioneri će za par dana dobiti 20.000, i to je znak pažnje za one koju su za nas dali sve. Želim da pozovem i mlade ljude da dobro pogledaju, da li žele budućnost, kakva je bila nekada, a kakva je danas. Na insitutu za fiziku se vratilo 40 ljudi, i pozivam ljude da se sve više vraćaju. Svakoga dana dragi prijatelji slušate o težini situacije u kojoj se nalazimo - kazao je predsednik.

Kako je rekao Srbija ostala dosledna te nije uvela sankcije Rusiji, jer čuva tradicionalne prijatelje jer se "u teškim trenucima prijatelju ne okreću leđa" - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (86)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024