ZA SAUČEŠĆE NISU IMALI VREMENA, JER SU ŽURKE BILE VAŽNIJE: Kako je opozicija lagala i lešinarila nad tragedijama u Srbiji (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2023. u 18:02

PREDSTAVNICI opozicije koja na ovogodišnje izbore izlazi pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa, nije uputila telegram saučešća niti posetila porodice tragično ubijenih u Mladenovcu, ali je tu situaciju zloupotrebila u političke svrhe.

ЗА САУЧЕШЋЕ НИСУ ИМАЛИ ВРЕМЕНА, ЈЕР СУ ЖУРКЕ БИЛЕ ВАЖНИЈЕ: Како је опозиција лагала и лешинарила над трагедијама у Србији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, ni Miroslav Aleksić, osnivač G17+, ni Marinika Tepić, osnivač Čankove lige, nisu se se udostojili da posete porodice tragično stradalih u Masakru u Mladenovcu, ali su međutim imali vremena da organizuju politike proteste "Srbija protiv nasilja", prave žurke ispred Narodne skupštine i vređaju porodice žrtava.

Iako su tvrdili da njihov protest, ima drugačiji cilj, danas je sasvim jasno da je u pozadini svega stajao politički motiv, jer ih činjenice, kao i obično demantuju.

Opširnije pogledajte u videu koji sledi:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (63)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!