SRBIJA SE ODUŽUJE SVOJIM PENZIONERIMA: Vesić i Tomašević u Kuli (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2023. u 12:47

ČLAN Predsedništva SNS Goran Vesić družio se, zajedno sa proslavljenim košarkašem Dejanom Tomaševićem, sa najstarijim građanima u Kuli, kojima je uz zahvalnost za nemerljiv doprinos ekonomskoj stabilizaciji zemlje, poručio da je glas za listu čiji je nosilac predsednik Aleksandar Vučić - glas za bolju budućnost njihovih unuka.

СРБИЈА СЕ ОДУЖУЈЕ СВОЈИМ ПЕНЗИОНЕРИМА: Весић и Томашевић у Кули (ВИДЕО)

Foto: SNS

Vesić je istakao da su upravo penzioneri dali najveći doprinos ekonomskoj stabilizaciji Srbije, jer razumeju šta je država, vole svoju zemlju i uvek su bili spremni da joj pomognu.

„Zato se danas predsednik Vučić i Vlada Srbije trude da penzije rastu konstantno, iz godine u godinu. I zato će 2027. godine prosečna penzija u Srbiji biti 650 evra. A pre 10 godina, 2013, iznosila je 209 evra“, naglasio je Vesić.

Na taj način, dodao je, Srbija se odužuje svojim penzionerima, ljudima koji su gradili zemlju, stvorili sve što imamo i prema kojima smo svi obavezni da im obezbedimo dostojanstvenu starost, da mogu da uživaju u plodovima svog rada.

„Zato 17. decembra glasajte za listu ’Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane’, jer je to glas za veće penzije, za nastavak razvoja Srbije i glas da vaši unuci žive normalno i pristojno u svojoj zemlji“, poručio im je Vesić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNS Srbija (@sns_srbija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?