MIRKOVIĆ: Vladimir Obradović i Dobrica Veselinović - marionete Dragana Đilasa

Novosti online

12. 11. 2023. u 16:41

DRAGAN Đilas preko Vladimira Obradovića i Dobrice Veselinovića želi da se dočepa pune gradske kase, tvrdi Aleksandar Mirković iz SNS.

МИРКОВИЋ: Владимир Обрадовић и Добрица Веселиновић - марионете Драгана Ђиласа

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Nakon više od deset dana od raspisivanja izbora svoju listu su predali oni, koji su Beograd uništili i doveli na ivicu bankrota sa dugom 1,2 milijarde evra uz obećanje, da ovsaj put to neće učiniti.

Razloga da im bilo ko veruje, nema posebno nakon što su građani saznali da je njihov kandidat za gradonačelnika čovek koji je bio savetnik ministru Popoviću, koji je do juče saraćivao sa Vladom, hvalio njene rezultate, a onda preko noći sve to pokušao da izbriše i zaboravi, jer je Đilas tako naredio.

Kako od tako nekog se može očekivati da će raditi u interesu građana, a ne u interesu svog gazde koji ga je tu i postavio, kada je i pre same predaje liste, pogazio sebe, svoje reči, svoja dela.

Tužno je slušati kada vam o najmlađima i vrtićima pričaju oni koji su decu i njihove roditelje zloupotrebili duplo naplaćujići im vrtiće i na taj način oštetili čak 15.000 porodica.

Žalosno je i da vam o tome govore ljudi koji su u toku svoje vlasti vrtićima obuhvatali samo 40.000 mališana dok je danas taj broj preko 80.000.

Ružno je i bedno kada jeftine političke poene pokušavaju da skupe na najmlađima a svi oni su bili protiv i nisu glasali za besplatne vrtiće, besplatne udžbenike za sve osnovce, srednjoškolce kao i vaučera za svu decu u gradu Beogradu.

Pitao bih, da li ih je bar malo sramota što to rade ali do sada su u stotinu situacija pokazali, da za sramotu ne znaju.

Vladimir Obradović ili Dobrica Veselinović nije ni bitno, svakako oni su samo marionete u predstavi jednog čoveka, Dragana Đilasa, koji preko njih dvojice želi da se dočepa pune gradske kase i nastavi tamo gde je stao sa enormnim ličnim bogaćenjem.

Verujem da tu podvalu građani neće dozvoliti i da će svoje poverenje na izborima pružiti politici rezultata koju predstavlja Aleksandar Vučić, jer Beograd ne sme da stane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)