"SVE PRAVI LOPOVI": Nikolić - Opozicija svakodnevno pokazuje da su svi obični nasilnici

Novosti online

07. 11. 2023. u 14:01

MILICA Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, istakla je da opozicija svaki dan dokazuje da između njih okupljenih i sa desne i sa leve strane nema razlike.

СВЕ ПРАВИ ЛОПОВИ: Николић - Опозиција свакодневно показује да су сви обични насилници

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Ne samo da dokazuju, svakodnevno, da nikakve razlike između njih u opoziciji nema, i onih sa leve i onih sa desne strane, danas su otišli korak dalje, da nam pokažu, po ko zna koji put, da su svi obični nasilnici.

I nije to prvi put, sećamo se kad su isto i Ćuta i Zavetnica i Boško, i svi ostali, nasiljem i nabrutalnijim pokušajem linča predsednika Vučića hteli da ga spreče da govori u NSRS. Sećamo se i kada su na ulicama pozivali na njegovo ubistvo i mnogih drugih primera koji jasno govore da su svi oni koje je Đilas upregao u svoju službu, obični prevaranti i nasilnici koji misle da će iza navodne borbe protiv nasilja ili uzvikivanjem parola, sakriti svoje biografije.

Jedan od njih je i ovaj lažni ekolog i lažni patriota Ratko Ristić, koji danas “patriotski” pokazuje nasilje sa onima koji priznaju nezavisnost lažne države, a o ekologiji brine tako što se obogatio podupirući izgradnju MHE, protiv čije izgradnje se javno borio.

I dok od države koju pljuje, uzima godišnje 5,5 miliona dinara, ovaj patriota za pare, preko noći postaje od lažnog ekologa - lažni patriota.

I nikakvih problema nema ovaj besramni “nezavisni intelektualac” da prošle godine traži uvođenje sankcija Rusiji, ulazak Srbije u EU i NATO, a sada obrnuto. Ni on, a ni ovi lažni rodoljubi čiji je kandidat. 

Jedno je potpuno jasno, da nikakve razlike između svih njih nema i nikada nije ni bilo, da nikakav problem nemaju da govore danas jedno, sutra drugo, da ne postoji niko od njih, a da se nije bogatio na račun ove države i ono što je, definitivno, najjasnije - da je glas za bilo koga od njih, glas za Dragana Đilasa.

Neće Srbiju rušiti ni lažni ekolozi, ni lažne patriote, ni lažni intelektualci, a sve pravi lopovi. Neće je ni rušiti ni zaustavljati.

Srbiju ne da onaj koji je od njihovog uništenja spasio i koji je sve vreme od njih štiti.

A narodu je potpuno jasno da Srbija ne sme da stane, ni kada je u pitanju izgradnja, ni rast plata i penzija. I zbog toga će ponovo pružiti najveću moguću podršku predsedniku Vučiću, čija reč, za razliku od zakletvi svih ovih nasilnih prevaranata, više znači!" zaključila je Nikolićeva.

BONUS VIDEO: Jovo Bakić: Opozicija je jadna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (31)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)