MIRKOVIĆ: Težak je pritisak kada ste pod Đilasovom šapom

Novosti online

06. 11. 2023. u 12:15

PRVI zamenik nosioca Đilasove liste Dobrica Veselinović još jednom je potvrdio da ga sem proste demagogije i želje da sedne u fotelju zamenika gradonačelnika Beograda, ništa drugo ne zanima niti ima da ponudi građanima, izjavio je Aleksandar Mirković.

МИРКОВИЋ: Тежак је притисак када сте под Ђиласовом шапом

Foto: SNS

- Najbolja potvrda toga je što nigde niti jednom rečju ni slovom nismo čuli njegov program za Beograd već samo ispraznu priču po kojoj su nadaleko poznati. Do sada se više puta dokazalo da je težak pritisak kada ste pod Đilasovom šapom, ali kako sada nema kud sve češće ćemo imati ovako nemušte priče, jer sme da se kaže ono što gazda izdiktira. Radi istine, na sednicama Skupštine grada često se sukobljavao sa Đilasovim odbornicima pa je tako na neke njegove napade odgovarao i prvi mu na listi Vladimir Obradović - kazao je Mirković.

- Međutim, kada se dobiju pare, kada vas ujedini mržnja prema Aleksandru Vučiću i bolesna želja za funkcijom, sve se to lako zaboravi. Tako je Obradović "zaboravio" da je bio na listi DSS-a, da je bio savetnik ministra Popovića i da se kleo u Rusiju i predsednika Putina za koje sada obećava sankcije, zaboravio je i da je na sva usta hvalio politiku Vlade Srbije, postignute rezultate kao i da je bio oduševljen premijerkom Anom Brnabić. Sve se to zaboravi i pokuša da se obriše, kada tajkun naredi da ste vi sledeća marioneta u njegovoj predstavi - dodaje on.

- Ono što je najbitnije, građani ne zaboravljaju, te uništenje Beograda nisu zaboravili ni oprostili Draganu Đilasu, što će najbolje pokazati izbori 17. 12. i kada će politika Aleksandra Vučića i SNS još jednom ubedljivo pobediti. Na samom kraju, radi istine, nije Šapić odbio da se slika nakon prve sednice privrememenog organa kojeg sam i ja član, već sam ja rekao da nema potrebe, sednica kao i mnoge i koje ćemo još imati, sastanak kao i svaki drugi. Kako im je sve samo reklama, neka na sledećoj sednici predloži da se uvede obavezno grupno fotografisanje nakon zasedanja, samo neka obeća da se Obradović neće ograđivati od tih slika, kao što sada bezuspešno i bez potrebe pokušava da se ogradi od Popovića i premijerke Brnabić - zaključuje Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (43)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)