"DA LI JE REALNO?" Đilasov kandidat za gradonačelnika izazvao brojne reakcije (FOTO)

Novosti online

05. 11. 2023. u 16:42

VLADIMIR Obradović, kandidat Đilasove opozicije za gradonačelnika, izazvao je mnoge reakcije javnosti.

ДА ЛИ ЈЕ РЕАЛНО? Ђиласов кандидат за градоначелника изазвао бројне реакције (ФОТО)

Foto: Prinstksin

Tim povodom se oglasio i Stevan Dojčinović,  takozvani istraživački novinar i urednik u KRIK-u, koga ova vest i nije baš obradovala.

- Da li je relno da je kandidat opozicie za gradonačelnika BG čovek koji je bio savetnik Nenada Popovića? - napisao je između ostalog Dojčinović.

Foto: Prinstksin

Foto: Printskrin

Podsećamo, danas se u javnosti se pojavila fotografija Đilasovog kandidata za gradonačelnika Vladimira Obradovića, kako u stopu prati Anu Brnabić na jednoj konferenciji pre nekoliko godina. I kako će sada, ovaj oštri protivnik vlasti, kritičar svega što uradi vladajuća koalicija, svojim biračima objasniti ovu fotografiju

Evidentno je da je 2018. godine gospodin Obradović imao potpuno drugačije mišljenje o najvišim predstavnicima vlasti, kada je pre samo pet godina bio u pratnji predsednice Vlade na jednom događaju. Da stvar bude još bizarnija, ova slika je sa događaja organizovanog u okviru posete Vladimira Putina Srbiji, kada je potpisano šest sporazuma u oblasti digitalne ekonomije?! Neko ko se danas zalaže za uvođenje sankcija Rusiji?!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao