NEVENA ĐURIĆ: Tepić čim progovori izusti laž i gadosti

Novosti online

04. 11. 2023. u 15:47

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Nevena Đurić o novim političkim „mudrostima“ Marinike Tepić.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Тепић чим проговори изусти лаж и гадости

Foto: SNS

Đilasova miljenica Marinka Tepić - čuvena po tome što čim progovori izusti laž i gadosti veću i besmisleniju od svake prethodne, ali i po tome što je rekorder po broju političkih stranaka koje je promenila danas je briljirala sa novim "mudrostima".

Koliko li je bila velika panika koja je vladala u njenoj glavi svaki put kada je brže bolje hrlila ka drugim političkim opcijama? Kolika je njena žeđ za novcem kada je glavom bez obzira ostavljala svoje stranačke saborce i jurišala ka drugim?

Danas se tajkun krije iza njenog i imena sedžikese iz Trstenika, svestan da je zbog svojih lopovskih poduhvata nadaleko omražen.

Kada već govori o "normalnosti" misli li na to što je našem, srpskom narodu htela da utisne žig - genocidan narod?

Je'l "normalnost" to što je besomučno lagala o drogiranim kokoškama na farmi u Moroviću?

Je'l se "normalnost" koju nudi zasniva na zahtevima kojekakvim narko dilerima da se ljudi, po nju nepodobni, isele - poput novinara iz Pančeva?

Je'l "normalnost" koju nudi ona i njeni stranački drugari one divljačke i siledžijske scene iz Narodne skupštine Republike Srbije?

"Normalnost" koju oni koriste u svom pohodu na vlast za građane Srbije je sve - osim normalnog! Većinska, pristojna Srbija se nad njenim i gadostima njenih saboraca zgražava!

Kad govori na temu "korupcije i siromaštva" ključna i neosporna činjenica - kao pokrajinska sekretarka otimala je novac naših građana, bogatila se dok je naš narod bivao sve siromašniji! Tako se ona odnosi i prema korupciji koja joj nije ni malo strana, a i prema životnom standardu naših građana koji je - ni najmanje ne interesuje!

Nema nikakve dileme da je Srbija završila sa takvim ništarijama koje su je vodile u propast i ambis. Jednom, još pre 11 godina, ali za sva vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!