OBOGATILI SE MUTNIM POSLOVIMA NA RAČUN GRAĐANA: Đilasova desna ruka "vodi brigu" o finansijama opozicije

Novosti online

03. 11. 2023. u 13:03

OPOZICIONI blok, predvođen Drganom Đilasom "Srbija protiv nasilja", po svom koalicionom sporazumu koji je zaključila, sve radnje preuzima isključivo zajednički. Međutim, ono što treba istaći je činjenica da su za finansijske poslove zadužili Vuka Vučurevića.

ОБОГАТИЛИ СЕ МУТНИМ ПОСЛОВИМА НА РАЧУН ГРАЂАНА: Ђиласова десна рука води бригу о финансијама опозиције

Foto: Printskrin/Tviter

Ništa ne bi iblo neobično, da Vučurević nije poznat kao desna ruka Dragana Đilasa.

Foto: Printsrkin

Foto: Printsrkin

Kako navode mediji, finansijski izveštaji firmi bliskih saradnika lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, "Bejs inovejšen" i "Ultradrajv rentakar", koje su zvanično u vlasništvu političkog direktora SSP Vuka Vučurevića i Đilasovog bliskog saradnika Aleksandra Bijelića - više su nego sumnjivi i neobjašnjivi.

Nadalje u njihovoj anaizi se navodi, Đilas preko svojih najbližih političkih saradnika Vučurevića i Bijelića kontroliše dve pomenute firme, čija je delatnost građevinarstvo - "Bejs inovejšen", odnosno rentakar i lizing automobila - "Ultradrajv rentakar".

Kapital za ove biznise stečen je, kako se sumnja, mutnim poslovima iz vremena dok je Đilas bio gradonačelnik Beograda, a sada na ovaj način pokušavaju da ga ubace u legalne tokove. "Bejs inovejšen", inače, svojevremeno je kupovao male stare zgrade na atraktivnim lokacijama na Vračaru, koje je nakon otkupa svih stanova ili dogovora sa stanarima - planiro da ruši i potom zida višespratnice.

Prema pisanju medija, ove firme su prijavljivale finansijaski manjak u poslovanju.

Podsećamo, prozapadna opozicija, odnosno stranke koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja" potpisale su 21.09. sporazum pod nazivom „Dogovor za pobedu“ i time potvrdile da im je jedini cilj da se domognu vlasti i opet krenu u uništavanje Srbije i naroda. Svi potpisnici su stranke bivšeg dosovskog i G17 plus režima koji je ostao upamćen u narodu kao uništitelj naše zemlje.

Iz navedenog se može zaključiti kako, uprkos izjavama pojedinih opozicionara, cela priča i prljava kampanja koja se vodi protiv predsednika Vučića, na najpodlije načine u suštini biva vođena dirigentskom palicom Dragana Đilasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana