VUČEVIĆ O PRLJAVOJ KAMPANJI ĐILASA I ŠOLAKA: Još puno puta će nas uveriti u to da dno zapravo ne postoji

Novosti online

03. 11. 2023. u 12:09

PRVI čovek SNS-a Miloš Vučević oglasio se povodom, u najmanju ruku sramnog videa, koji ima za cilj blaćenje predsednika Vučića i njegove porodice, prikazanog sinoć na N1, ali i nove objave Danasa, koji je otišao korak dalje u svojoj prljavoj kampanji.

ВУЧЕВИЋ О ПРЉАВОЈ КАМПАЊИ ЂИЛАСА И ШОЛАКА: Још пуно пута ће нас уверити у то да дно заправо не постоји

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

- Već prvog dana izborne kampanje možemo da se uverimo u to na šta će ona zapravo ličiti i sa kakvim odsustvom bilo kakvih skrupula joj "gospodari opozicije" Đilas i Šolak pristupaju.

U istom danu, naime, kada se na TV sekciji medijskog konglomerata Đilas-Šolak emituje film dostojan Gebelsa, u kome o predsedniku Srbije govore isključivo osvedočeni srbomrsci, njihov niskotiražni tabloid "Danas" ide korak dalje i uličarski, bedno vređa roditelje Aleksandra Vučića.

Nema nikakve sumnje da će u narednih mesec i po dana biti nastavljeno svojevrsno takmičenje u beščašću između svih tih medija koje povezuju isti ljudi, isti kapital i isti prezir prema sopstvenom narodu.

Još puno puta će nas uveriti u to da dno zapravo ne postoji, beskrajno se odbijajući o ivice zdravog razuma i elementarnih obzira, ali upravo to potcenjivanje sopstvenog naroda i vrednosti koje baštinimo će biti razlog njihovog neuspeha. No, neka oni samo rade svoj posao, a na nama je da se ozbiljnim, odgovornim i vrednim radom pobrinemo da Srbija ne stane i nastavi da pobeđuje svojom ekonomijom, kulturom, sportom, u miru i saradnji sa svima. Živela Srbija! - kazao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)