POZNATI SPORTISTI NA LISTI SNS: Ovo je trojac na koji su naprednjaci najviše ponosni

Novosti online

02. 11. 2023. u 19:56

NA listi Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" za izbore u Beogradu nalaze se mnoge javne ličnosti.

ПОЗНАТИ СПОРТИСТИ НА ЛИСТИ СНС: Ово је тројац на који су напредњаци највише поносни

Foto: Instagram

Mnogi sportisti su takođe deo ove liste, među kojima naprednjaci ističu Janka Tipsarevića, bivšeg srpskog tenisera, koji je u svojoj karijeri osvojio četiri ATP turnira u singlu. Pored toga, osvojio je i 15 čelendžera, tri fjučersa i Otvoreno prvenstvo Australije, a zajedno sa saigračima iz reprezentacije Srbije, osvojio je i titulu u Dejvis kupu 2010. godine.

Foto: Instagram

Marko Kešelj je nekadašnji košarkaš koji je takođe potpisnik SNS. Karijeru je počeo u beogradskoj Mega Ishrani, a potom je trenirao za Crvenu zvezdu, grčki Olimpijakos, špansku Valensiju, francuski Le Man i Asvel. Osvajač je brojnih trofeja. 

Foto ATA Images

Sa ponosom naprednjaci ističu da je na SNS listi i Mihailo Gordić, predsednik Saveza gluvih i nagluvih Srbije i potpredsednik Gradske organizacije gluvih Beograda. Mihailo je primer da nezamislivo ne postoji. Zalaže se za bilingvalni princip obrazovanja gde svi uče znakovni jezik paralelno sa redovnom nastavom, za šta je naišao na veliku podršku Vlade Republike Srbije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)