VUČEVIĆ: Spaja nas ljubav prema Srbiji

Novosti online

21. 10. 2023. u 12:41

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je u Šapcu da je 15 godina postojanja dovoljan period da se vidi za šta su sposobni i kakvi su rezultati postignuti.

ВУЧЕВИЋ: Спаја нас љубав према Србији

Foto: Novosti

Kako kaže, prošli su mnogo toga za ovih 15 godina, od opozicione stranke, do stranke koja je voljom naroda došla na čelo Srbije.

- Borili smo se sa raznim izazovima, obnovom države, protiv pandemije korona virusa, da sačuvamo vitalnost naše privrede, proveli smo teške i potrebne reforme i uspeli smo da sačuvamo ono što je nateže bilo sačuvati, a to je mir i stabilnost, slobodu i nezavisnost Srbije. Sačuvali smo i povratili ugled Srbije. To nije bilo lako, to je rezultat svih vas i svih nas - rekao je Vučević.

Kako kaže, spaja ih sve ljubav prema Srbiji i da, kada se podvuče crta, vide se kilometri auto-puteva, pruge, fabrike, nove kliničke centre i bolnice, škole i obdaništa kao rezultat političke borbe SNS i rezultat rada svih.

Vučević je rekao da sve u trenu može da bude upropašteno. Obratio se i konkurentima i političkim protivnicima, kojima je uputio da se zna ko stoji iza njih, a da je to, kako kaže, "najveći politički tajkun Srbije Dragan Đilas".

- On stoji iza te liste, samo se boji da se kandiduje. Ne sme svoje ime da stavi na tu listu, nego se krije iza drugih - rekao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (46)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)