OČAJ SRBA NA KOSMETU: Azem Kurtaj je pokušao da ubije Stefana i Miloša, a sada je na slobodi

D. Z.

18. 10. 2023. u 21:20

TEŠKO mi je kad se setim kako su pucali na mene i Stefana. Neprijatno mi je da se prisećam tog događaja. Mi ništa nismo bili krivi.

ОЧАЈ СРБА НА КОСМЕТУ: Азем Куртај је покушао да убије Стефана и Милоша, а сада је на слободи

Foto: Printscreen

Ovo za "Novosti" kaže Miloš Stojanović (21) iz Gotovuše kod Štrpca nakon informacije da je Azem Kurtaj, pripadnik KBS-a koji je ranio Stefana i njega na Badnji dan, pušten da se brani sa slobode.

Rade Stojanović, otac ranjenog Stefana kaže u razgovoru za "Novosti" da je njegov sada dobro, ali da je prošao težak period nakon svega što je prošao.

- U početku je imao tikove, plašio se i danju i noću - kaže Rade.

Sve muke koju prolaze Srbi na Kosovu i Metohiji i nemoć da se suprostave teroru i nepravdi govori kratak komentar Stefanovog oca na pitanje šta kaže na puštanje Kurtaja da se brani sa slobode:

- Pa, šta da kažem na to...

Miloša i Stefana, Kurtaj je ranio dok su u jutarnjim satima nosili badnjake iz šume i išli putem prema kući, a kojim je tada automobilom prošao Kurtaj. On je otvorio vatru na dečake i to iz službenog oružja, a kasnije je tokom navodnog ispitivanja kazao kako je pucao na ulicu u nameri da ih zaplaši. I dok je Miloš ranjen u ruku , dvanaestogodišnji Stefan je ranjen u predelu ramena, a povreda je mogla da ugrozi i njegov život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)