NE ZNAMO ŠTA NAM DONOSI SUTRA: Meštanima Zubinog Potoka ponestaje namirnica i lekova, ali i slobode kretanja

Novosti Onlajn

17. 10. 2023. u 18:16

MEŠTANI Zubinog Potoka kažu da su uznemireni svakodnevnim pretresima koje tzv. kosovska policija vrši u njihovoj opštini, ali da još više zabrinjava nestašica osnovnih životnih namirnica i lekova.

НЕ ЗНАМО ШТА НАМ ДОНОСИ СУТРА: Мештанима Зубиног Потока понестаје намирница и лекова, али и слободе кретања

Foto: Novosti

Stariji meštanin Zubinog Potoka kaže da nije lako, ali da moraju da žive.

- Uznemireni smo, stalno neka hapšenja, policija nas maltretira, ne daju nam da se krećemo, da obučemo šta mi hoćemo nego ono što oni misle da treba da nosimo. Nije nam lako, ali šta da radimo, moramo da živimo - kaže on.

Njegov sugrađanin kao najveći problem ističe nestašicu namirnica i lekova.

- Ustajemo ujutru i ne znamo šta će da nas snađe, ne možemo do Mitrovice, ovde je kretanje ograničeno, u prodavnicama nestaju namirnice, u ambulanti nema lekova, u apotekama isto - dodaje on.

Ima i onih koji ne nailaze na probleme.

- Živim ovde celog svog života, radim, na posao idem ujutru i vraćam se uveče, nikada me nisu zaustavili, nikakav problem nisam imao - rekao je mlađi meštanin te opštine na severu KiM.

BONUS VIDEO: DO ZUBA NAORUŽANI - Pogledajte kako Kurtijevi specijalci sa teškim naoružanjem terorišu po Mitrovici

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024