"NOVA S" ŠIRI DEZINFORMACIJE: Tvrde da postupajući tužilac nije znao za podizanje optužnice - demantuju ih činjenice (FOTO)

Novosti online

11. 10. 2023. u 15:07

"NOVA S" ponovo širi dezinformacije. Naime, na njihovom portalu pojavila se vest u kojoj navode kako postupajući tužilac Ivan Jevtić, u predmetu o masovnom ubistvu u OŠ "Vladislav Ribnikar", nije imao informaciju o podizanju optužnice u momentu obraćanja višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića medijima.

НОВА С ШИРИ ДЕЗИНФОРМАЦИЈЕ: Тврде да поступајући тужилац није знао за подизање оптужнице - демантују их чињенице (ФОТО)

Foto: VTJ

Tačnije, napisali su sledeće:

"Viši javni tužilac Nenad Stefanović organizovao je juče vanrednu konferenciju na kojoj je saopštio da je podignuta optužnica protiv roditelja dečaka K. K. koji je izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Kako se ispostavilo, u trenutku kada se Stefanović vanredno obraćao medijima, informaciju o podizanju optužnice protiv roditelja, postupajući tužilac u ovom predmetu nije imao. To za Nova.rs tvrdi branilac optuženog Kecmanovića Irina Borović".

Međutim, fotografije sa pres-konferencije govore drugačije, shodno tome da je postupajući tužilac Jevtić bio prisutan (sivo odelo) tokom obraćanja, pa je samim tim mogućnost da nije znao o čemu je reč i kojim povodom je organizovano obraćanje javnosti, gotovo nikakva.

Foto: VTJ

Foto: VTJ

Međutim, nije nikakva novost da "Nova S" prezentuje informacije onako kako su oni zamislili, nezavisno od toga da li su istinite ili ne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)