ČOVEČE, VI STE TE FABRIKE DOVELI: Krajišnici oduševljeno pozdravljaju predsednika Vučića (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2023. u 12:07

VELIKA mi je čast da vas vidim. Na ovo sam čekao sedam godina. Učoinili ste veliku stvar za moju porodicu. Oboje dece su mi u Beogradu. Jedan radi u Beogradu na vodi, drugo radi u italijanskoj firmi.Čoveče, ti si te firme doveo. Hvala ti.

ЧОВЕЧЕ, ВИ СТЕ ТЕ ФАБРИКЕ ДОВЕЛИ: Крајишници одушевљено поздрављају председника Вучића (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

OVO je jedan od Krajišnika rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dok je predsednik obilazio štandove na "Zboru Krajišnika."

Podsetimo, predsednik Vučić se ranije obratio okupljenim građanima na Zboru te rekao:

- Otac mi je s one strane Drine. Čini mi se da znam kako se svaki od vas osećao i oseća danas. Veliko hvala što beskrajno volite Srbiju. Mi nikada u Beogradu nismo mogli da razumemo koliko ljudi u Krajini vole svoju zemlju i koliko Srbija njima znači. Hvala vam što gurate ovu zemlju napred. Hvala vam na tome. Nikada nećete zaboraviti svoja ognjišta i niko ne želi da ih zaboravite. neki drugi su vas oterali sa ognjišta. Srbija ima veliko srce, a vi Krajišnici imate još veće i za vas i za vašu Krainu i za našu Srbiju. Danas kada naša zelja ide napred i ali kada imamo tešku situaciju na KiM i kada smo pritisnuti od svuda, znam i da naš narod na KiM odromnu podršku ima od vas i da brinete od njih - rekao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (44)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024