TERZIĆ: Ponoš priželjkuje pogrom našeg naroda sa KiM

Novosti online

25. 09. 2023. u 15:46

JEDVA je dočekao priliku omiljeni NATO sluga Zdravko Ponoš da se osokoljen Kurtijevim nasiljem pridruži napadu na Srbiju i pripadnike srpskog obaveštajno-bezbednosnog aparata, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva SNS.

ТЕРЗИЋ: Понош прижељкује погром нашег народа са КиМ

Foto: Srpska napredna stranka

- Za razliku od vremena kada je Ponoš upravljao delom bezbednosnog aparata i kada su po zadatku stranaca ukidali spoljnodiplomatsku obaveštajnu službu i srednju stručnu vojnu školu, što je bio čin čistog dilentatizma i izdaje, danas državu naše službe štite od delovanja agenata stranih interesa, koji poput Ponoša priželjkuju pogrom našeg naroda sa KiM. Kao mastiljar u kabinetu uz jedinu referencu koju je imao, a koja se tiče isključivo slepog sprovođenja agende onih koji Srbima i Srbiji žele zlo uništavao je svojevremeno i srpsku vojsku i naše bezbednosne službe. Kako bi drugačije i radio Ponoš kada su i njega i njegovu ekipu kriminalci iz Šilerove doveli na vlast, a strani ambasadori im nogom otvarali vrata od kabineta - dodaje Terzić.

- Umalo, da nije bilo čestitih srpskih oficira na ulicu bi Ponoš najurio i suprugu majora Milana Tepića, ali je zato svakog ko je branio ovu zemlju i ko se iz bezbednosno-obaveštajnog aparata suprotstavio njegovim odlukama poslat ili u Hag bez naloga, ili na ulicu. Do juče je Ponoš bio deo strukture koja je hvalila Kurtija i govorila za njega da je intelektualac i pametan čovek. Jedno se da videti iz priloženog, životi Srba sa KiM koji ne mogu da trpe Kurtijev teror ga naravno ne zanimaju i zato govori u istoj si ravni sa srbomrscima koji se svom snagom obrušavaju na Srbiju u nameri da svu krivicu svale na nas, kako bi Kurtiju omogućili da sprovede etničko čišćenje Srba. Naravno, ovakvim konstatacijama Ponoš se i nameće stranim službama, ali i samom Kurtiju. Nastavlja uporno da se samoponižava u teškom trenutku za našu zemlju, ali ništa drugo se i ne očekuje od najgoreg antisrpskog taloga sa dna kace kakav je oduvek i bio Zdravko Ponoš - ističe Terzić.

- A što se tiče kosovske knjige, ona za nas Srbe nikada neće biti zatvorena i Aleksandar Vučić je juče jasno poručio čitavoj međunarodnoj zajednici da Srbija nikada neće priznati nezavisnost lažne države i da novih pogroma kao u vreme Zdravka Ponoša neće biti, makar nas sve pobili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave